taggad chey

Blev inte den klänningen jag visa i förra inlägget, blev denna istället: 

Im sexy and i know. Nej men up next, käka med familjen. 

Ha en så jävla bra nyårsafton, det är ni värda ♥

Och till min babe, jag saknar dig bananmycket! Utan nyårskyss detta året, hemskt :(((( 
I love u babybo ♥♥♥

nyår, whoop whoop

Opaa





GOTT NYTT ÅR ALLA!!!!<3
Hoppas på ett bättre 2012 
PUUUSS PÅ ER

Lite bilder från 2011






Mitt nyårslöfte under 2012 kanske borde va att fota lite mer?

snart 2012

Jaha, då va 2011 snart slut. Detta har varit det sämsta året någonsin och jag hoppas verkligen 2012 blir bättre. Fast egentligen, varför skulle saker bli bättre bara för det är nytt år?
Men det har hänt mycket det året, mer än jag klarar av. Fast såklart har jag fått hjälp av underbara människor, vissa har jag fortfarande kontakt med, vissa har jag inte och andra har jag nästan precis lärt känna. I vilket fall som, så är ni älskade. 




Gott nytt år allesammans! ♥


dagens shopping

En liknande sån här.
Och en liknande sån här fast från ur och pen, haha.

(dom två sista bilderna gick inte att ladda upp därför jag fick låna dom sista bilderna.

confession #89


ny mobil!

Idag har även jag köpt en ny mobil, det blev en samsung galaxy z. Är nöjd! Sen vi va och käka på roma och va i alla affärer man kan tänka sig. 



Nu sitter jag och tittar på Victora Secret Fashion show! Fucking awesome. Gaaaah älskar det sjukt! Så sjukt snygga modeller och underkläder.




Från julafton

Va ju julafton igår, som säkert alla märkte. Det firades hemma hos mina kusiner, va mysigt. Fick mest pengar, gymboll, sängkläder eller vad de heter, lite kläder och sånt. Och en tesil, haha man förstår inte det roliga om man inte var med i Beddingestrand..
Julafton nr2 firades idag hos mormor och morfar. Fick pengar och en ängel där det stod "Din lilla ängel. Du är ett mirakel sedan den dagen du föddes. Denna ängel leder dig med hjälp av kärlek och omtanke genom livet"
Är jätte nöjd med alla mina julklappar, tack! 

Tur att vi ser så glada ut, haha


Mina söta kusiner 


glada cheyer





Två av julklapparna


julafton

Julafton idag. Känns inte alls som jul... 
Men god jul gott folk!♥


Många önskar sig ny mobil, nya kläder osv men allt jag önskar mig är att ska va du och jag i en evighet!

Ligger en sanning i varje bild


“Vad är det för dag idag?" frågar Nalle Puh
"Det är Idag", svarar Nasse
"Åh! Min favoritdag!", säger Nalle Puh

Mulatter!

Bara jag som tycker mulatter är otroligt vackra? Speciellt små mulattbarn!





SEXIGT!

20 december

Hade ingen skolan idag utan vi skulle och hälsa på vår praktikplats. Det gick bra, vi fick träffa våra handledare och fick vårt schema. Kommer jobba as mycket ju..
Sen käka jag hos farmor och drog en snabbis till Familia.

Imgon ska vi bara titta film i skolan tror jag. Lönt att gå dit.. Sen på torsdag slutar vi. Bara 4 dagar kvar till jul. Vill bara att det ska va över så min älskling kan komma hem igen. Jag vet att jag tjatar men bara tanken på att han ska va borta från mig i 26 dagar till får mig gråtfärdig :(


saknasaknasaknasaknasaknasakna x1000000000000000

JAG HATAR DETTA! låg och grät i marres säng några timmar. Sen när jag väl slutat så krama marres mamma mig och så börja jag gråta igen. Marre undra hur många tårar jag egentligen har, jag börjar faktiskt undra själv också..
Och när dom skulle lämna mig här hemma så fick jag 600 kronor som julklapp. Så jävla underbara! 
Nu kommer jag inte träffa min älskling på TJUGOSJU dagar! ÅH döda mig :(

ville bara visa att jag vet hur chiles flagga ser ut också!

Don't ever leave me

Imorse väckte någon mig genom att stå och knacka på mitt fönster och där stog Marre. så vi låg och myste i sängen några timmar sen stack vi hem till Marre. Har hjälpt honom att packa och sånt. Imorgon åker han till Chile. Åh jag vill inte, kommer fan sakna honom till max. Kan man inte  stoppa tiden nu? buhu. 


Världens finaste, bästaste, snyggaste, underbaraste och BARA MIN!
Jag älskar dig så himla mycket!

gsdg

Sitter hos älskling nu. Har precis käkat god mat (jag har faktiskt hjälpt till att laga;) 
Just nu är han uppe och skiter så att ni vet. Men ja, har väl inte så mycket att säga. Om två dagar sticker han :'''((

grattis

Glömde säga Grattis till underbara mormor!
Ha en bäst dag :D♥

Detta är den enda bilden jag har på datorn :))

vet inte riktigt vad jag snackar om

Usch känner mig inte frräsh idag. Mitt hår ser ut som jag vet inte vad, så har mössa på mig. Det ser ut som att jag har killbyxor och jag tappar dom hela tiden. Och jag har inget smink alls. Har inte varit min vecka detta... Men bara två lektioner sen ska jag hem och dyscha! Sen till min älskling tror jag :)
Ska plugga lite till matte provet idag, heh.. Har ju inte lyckats få godkänt på ett enda matteprov i gymnasiet (y)
Har träningsverk också sen bodybalacen igår hahaha "sära på benen"

Just precis


saknar

Stressade som fan imorse. Hann inte sminka mig eller göra ve håret, äkligt! Fick absolut inte komma försent eftersom vi va först med den fysiska redovisningen. Efter det hade vi håla i två timmar så fick 50 spänn av skolan att handla mat för. Efter det va det den muntliga redovisningen. Skönt att ha det avklarat. Anteckna nu detta!
Har precis duschat och rakat benen, underbar känsla! Väntar på att min älskling ska komma från malmö men det verkar dröja........ :''''(


LUCIA :)

okej jag vet att min uppdatering suger och sånt. Igår bjöd Dante (marres bror) mig på mat med några som han kände. Sen kom Marre så gick vi igenom hela stan, Familia, City Gross och Maxi för att hitta en pepparkaksdräkt till honom. Men hittade ingen så stack hem till mormor och lånade hennes tomtedräkt.
Idag va jag och tittade på Björnekullas luciafirande eller vad man säger. Så duktiga! Och min pojkvän va såklart sötast av dom alla (a)
Nu ska jag strax lägga mig. Vi har redovisning hela dagen imorgon, """"älska"""""....

11 december

Idag kom min älskling. Han skulle egentligen kommit vid 11 men var är vid tre....... Vid fyra stack vi in till stan och käka och gick vid stranden och sånt. Mysigt men kallt. Sen stack vi hit och käka igen. Blev fett deppig nu när han skulle sticka. Vi kommer bara träffas nästa vecka också sen sticker han en hel månad. Jag vet helt allvarligt talat inte vad jag ska ta mig till..... Buuhuuu....


När jag hade tråkigt igår

10 december

Igår va jag på Väla med älskling, hans pappa och henriette. Handlade inget (mer än käk på Ikea). Sen lämnade vi Henriette och stack hem till älskling och titta Idol. Tyckte det va rätt som vann, efter man lyssnat några gånger på henne så är hon faktiskt rätt bra!
Idag va jag i Danmark med familjen, synd att det blåste så mycket bara....
Nu sitter jag och ritar, haha... Visar bilder sen (a)



när orden inte räcker till


när inte orden räcker till


7 december

Känns totalt onödigt att jag va i skolan idag! Första timmen satt vi rakt upp och ner på en stol. Sen dom två sista timmar somna jag i en soffa typ en timme med Caroline över mig. Efter skolan stack vi till Skopunkten och handla ett par skor till henne sen fick jag vänta 50 minuter på att min buss skulle komma. Mysigt när de är 1000 minusgrader och regnar. Men nu är jag iallafall hemma, har duschat och käkat. Ska krypa ner under täcket och titta tv sen sova! Puss på er!



cesa

Godmorgon. Sitter i skolan, ska ha tema dag hela dagen men vet inte vad jag ska göra. Skoj.
Ja, haha onödigt inlägg men har inget annat att göra (a)

Pussen



6 december

Hejhej. Rätt chill dag idag. Vi arbetade lite sen satt vi med chatroulette resten av dagen. Hittade lite blandat folk där om man säger så ;)
Har haft älskling mobil hela dagen. Så jävla snäll han är! Jag har världens sämsta och äldsta mobil så vi bytade ett litet tag så nu har jag någon touch. Naw, hihi.


Hahaha när Caroline såg den bilden^^ så började hon as garva och bara "hahahah fan va ful", snäll hon är ibland :)))

Johan, vår lille norsk..........

Dag 3 - mina drömmar och mål

Det roliga är att jag inte har några drömmar eller mål.. längre.
Vill ju såklart gå ut gymnasiet och skaffa barn och hela det kittet, och bli rik såklart!
När jag gick i åttan hade jag absolut inga planer på att bli något inom vården eftersom jag hatar blod och sprutor, och att ta hand om gamla osv intresserade mig inte direkt. Då ville jag bli frisör, stylist eller något liknande. Men nu så läser jag ändå vård och omsorg. Mycket kan ändras på kort tid. 

VS

trött.

Har knappt sovit något alls inatt, drömde massa mardrömmar och vakna typ 10000 gånger. Så vid halv sex gav jag upp och starta datorn.
Börjar kvart i nio och har en lektion matte sen håla i typ två timmar. Så segt att ha det varje tisdag. Och så går vi till tio i fyra. blää hatar tisdagar!
Nu ska jag klä på mig och sminka mig. Puss




HAHAHA den sista bilden påminner om lilla jonte!

Dag 2 - vad kärlek är för mig

Kärlek är för det mesta det vackraste som finns, men också ibland det jobbigaste. Kärlek är när man har någon som man kan kalla sin egen. Som man saknar innan hon/han knappt hunnit gå, som man kan vara med dygnet runt utan att tröttna. 
(jag suger på sånt här)
Men jag har hittat min kärlek som jag älskar otroligt mycket. 

Den finaste ♥

andra advent

Igår va jag och käka hos mormor och morfar. Efter det stack jag och min syster till Älskling och titta tv medans pågarna höll på med datan, haha.
Idag vet jag inte vad som händer, sege söndag.... Får väl starta en film och mysa med mig själv.. 


Dag 1 - presentation av mig själv

Jag är en tjej från en litenliten håla, Bjuv och heter Ellinor. Jag är rätt blyg med folk jag inte känner eller trivs med men lär man känna mig är jag absolut inte blyg. Jag går första året på gymnasiet på en skolan som heter Victum. Jag trivs jätte bra där. Går linjen vård och omsorg.
Jag bor med min mamma Marika, pappa Jan och syster Ebba.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så det får räcka. 


endast för jag inte vet vad jag ska blogga om

Dag 1 - presentation av mig själv
Dag 2 - vad kärlek är för mig
Dag 3 - mina drömmar och mål
Dag 4 - innehållet i min handväska
Dag 5 - favorit årstid och varför

Berit har pms.... igen....

Igår va jag på Väla med Caroline och Louise. Vi käka och gick runder och tittade i affärer :)
Sen kom Älskling hem till mig. Gjorde inget speciellt, käka pizza och titta Idol!
Snart ska jag på sån smyckes sak, as billiga armband, halsband osv i Hasslarp tror jag. Efter det är det kalas hos mormor och morfar :)

Undrar om det blir storm idag också? Blåser as mycket! 


Man saknar ju sommaren """""lite""""".

Plötsligt händer det!

Jag överlevde skridskoåkningen! Till och med så att min idrottslärare kom fram till mig efter lektionen och sa att han va jättestolt och att jag va duktig. (som om jag inte redan visste det) nej skoja, men kul att någon tycker jag är duktig :) fick reda på min praktik idag också, ska va på ett korttidsboende här i Bjuv. Har redan praoat där i åttan..
Imorgon har jag två lektioner sen blir det Väla med Louise och Caroline :) efter det ska jag träffa min älskling!!
Nu ska jag fejjsbooka vidare ett tag sen sova!
Puss och godnatt :*

FÖRSTA DECEMBER!!!!

Igår va jag på Ikea och käka julbord. Inte direkt det godaste men gick att äta. Sen checka vi väla typ en timme bara, hann handla en julklapp iallafall :)
Idag ska vi och åka skridsko med skolan, slutar nog på sjukhuset.. 

Idag är det förresten 1 december. Hihi så lite av julkalendern. 



RSS 2.0