27 juli

Va på Helsingborgsdestivalen igår. Jag och älskling gick först och titta lite sen kom Daniel och Louise så gick vi och titta på Loreen. Såg typ ingenting och hon va minst en halvtimme sen, men det va roligt ändå :))
Älskling hjälpte mig att packa igår också, får ju inte ha mig med så mycket upp till Småland höhö. Imorgon kommer dom och hämtar mig sen sticker vi på måndag :)



min vecka

Idag va jag på Lager 157 med pappa och syster. Min älskling och Jesper kom också dit. Vi har inte träffats på tre veckor så va överlycklig över att se honom, även om det inte va så länge. Fick en nalle av honom som han sprutat med hans parfym, ska ligga lukta på den hela natten! Tack älskling! ♥
Sen stack jag, pappa och Ebba till stranden och käkade glass. Sen hem och sola!  
Imorgon ska jag hjälpa farmor i trädgården och klippa gräs och så. 
På onsdag kommer älskling äntligen hit och stannar tills torsdag. På kvällen ska vi till Helsingborgsfestivalen med Louise och Daniel och titta på Looren. 
Fredag ska jag packa. Lördag sticker jag till älskling. Och söndag åker vi till Småland i fem dagar med hans familj. 

Ja, det är min vecka. Skrev allt detta så att ni förstår varför jag inte kommer blogga på ett tag haha ;) 




drömmar

Jag drömmer typ varje natt att jag står i mitten av ett rum och sen "minskas" rummet hela tiden, väggarna kommer typ mot mig och jag kommer inte ut. Vaknar alltid precis när väggarna nästan rör mig. 
Är det någon som vet vad det betyder? Har tittat på alla såna drömtydnings sidor men hittar inte det... Har drömt det så länge jag kan komma ihåg. 
Vill verkligen veta vad det betyder! :D 



you are enough

Får gåshud av denna videon ♥




kärlek

Idag har jag och världens finaste kille varit tillsammans två månader. Vill bara att du ska komma hem så jag kan pussa sönder dig :( 
Jag älskar dig alleballe



Världens finaste! (har inga andra bilder på datan)


kärlek

Jag älskar att somna och veta att jag vaknar upp med dig brevid mig. 
Jag älskar att du är lika cp som mig, och att du alltid får mig att skratta.
Jag älskar att va i din närhet.
Jag älskar att veta att du är min, min finaste pojkvän. 
Jag älskar dig! 






 

Couple T-Shirts

Är det någon som har såna här? Jag skulle inte vilja ha de, men det är ändå ganska sött :)





http://www.fokiwa.se/another-brand-more/couple-t-shirts

15 juli

Va på "lilla lekfesten" igår, haha. Vi gjorde några lekar och sen käkade, trevligt :)  


Lånade några bilder från Sivs facebook :)


12 juli

SHASHA BLOGGEN!!!!!! Jag lever, bra va??? 
Är så sjukt uttråkad.... Har typ inte gjort något alls idag mer än käkat hos farmor. Är fortfarande lite förkyld men har inte ont i halsen mer, går dock fortfarande på pencillin. 
Tomorrow ska jag med mammi, ebbsi, morbror och moster till Danmark, mysigt! :) ska kanske på "konsert" på kvällen också. 
Jahapp det va väl det hela. KUL ATT JAG UPPDATERAR ER OM MITT HÄNDELSERIKA LIV VA?? :D 

Jag och min pojkvän har kommit överrens om att vårt förhållande ska se ut såhär. Bara båda två är överrens så är det ju ok, eller hur? ;)
 

ont i halsen

Ännu en sömnlös natt, fyfan vad jag hatar detta!!!!! Trodde inte att an kunde ha såhär ont i halsen, kan knappt svälja. Men ska till vårdcentralen imorgon, hoppas fan jag får pencillin där för jag pallar inte med detta en natt till!! Sov mindre än två timmar inatt och sen har jag inte sovit något mer.


 

fortfarande vaken -.-

Får snart panik, har fortfarande inte somnat och känner mig inte det minsta trött iheller! Gick ut en liten runda, är ju fan helt ljust ute nu. 
Äter en sån stark halstablett men det hjälper inte ens. Är det värsta jag vet, as äkligt!



8Juli

Har legat i sängen sen tio och har fortfarande inte lyckats somna. Klockan är snart halv fem så det börjar typ bli ljust ute nu. Har feber, antagligen halsfluss också som min pojkvän smittat mig med. Kan knappt svälja, gör så jävla ont. Åååh så synd om mig:((((

6 juli

Min älskling är hos mig nu. Dock är han sjuk, har feber och typ halsfluss :((( faktiskt synd om honom! 

Igår va jag och titta på Laleh och Timbuktu. Sjukt bra båda två! Vi stod allra längst framme. Lägger upp bilder och sånt imorgon kanske. 


3 juli

Har varit hos min älskling nu i några dagar :) vi har inte gjort något speciellt, myst bara :$ men stack hem idag eftersom både han och jag ska klippa gräs imorgon rätt tidigt. 
När jag kom hem idag stack jag, babba och Ebba till Åstorp och käka. Sen körde jag en runda, det går bättre och bättre faktiskt :) sen hem till farmor och fikade=mycket kakor!
Börjar bli rätt trött redan så ska nog snart lägga mig höhö. 


RSS 2.0