-


27 april

Eftersom jag inte pallar blogga bjuder jag på lite bilder istället. 




Ja ungefär så har min dag sett ut. Skulle egentligen till Tivolit i Helsingborg men det blev inget eftersom jag va tvungen att va barnvakt. "Jippi"

25 april

Va på studiebesök idag på Öresundsboden, en daglig verksamhet för utvecklingsstörda. Helt sjukt hur duktiga dom är, dom gör väskor, vykort osv. 
Så va där typ en timme sen fick vi sluta.
Imorgon är det nationella igen... Hade nationella i måndags, tisdags och imorgon. Känns som att det är ganska mycket just nu... Menmen, så farligt är det faktiskt inte ;)

En av väskorna dom gjort. Helt sjukt så bra dom är på att rita

outfit


25 april

http://youtu.be/xMlou7Q0GRE

Väcker tusen minnen!

22 april

Åh är helt slut. Vid tolv stack jag till farmor och käka frukost. Sen ringde mina skitungar och sa att jag skulle med dom till familia som jag lovat så stack dit. Handlade en tröja. Sen stack jag hem till farmor igen och käka middag och nu är jag hemma. Sitter med hårinpackning i håret, ska försöka göra mitt hår friskt igen hahah=inte platta håret och hårinpackning tre gånger i veckan. 
Ska strax in och tvätta av skitet igen. Ha det :*


Sånhära fast i blå köpte jag hihi

just nu


21 april

Har inte direkt något att blogga om. Har legat hemma hela helgen, känner mig helt hängig.. Börjar nog bli lite förkyld. Har nyss varit hemma hos farmor där faster och fabror också va. Farmor ska göra om sin trädgård, fint ska det va. 



19 april

Åh så jävla stressad jag varit hela dagen idag, vet egentligen inte varför. Hade nationella i svenska imorse, jag prata inför klassen om min relation till min pappa och hur den ändras ju äldre man blir. Gick rätt bra ändå. Sen hade vi typ en timme på oss att göra klart powerpoint+ texten om hur det är att va syster till ett cancersjukt barn. Men Louise tog hem och gjorde resten, räddaren i nöden!
Och nu kom jag nyss hem från träningen, va så sjukt skönt att träna idag. Blev till och med av med huvudverken. 

Nu ska jag sova, ny dag imorgon ju :)
Natti 

Bildbrist!!!

~

You can hate me but never brake me
Just stay strong'


~smile


Dagens outfit


lifenotes


musik

Bara jag som älskar dessa låtarna? Har lyssnat på dom flera veckor nu och ändå inte tröttnat!



16 april

Åh fml big time. Kom nyss på att jag har matteprov imorgon. Det är verkligen det värsta som finns i hela världen, kan inte beskriva med ord hur jag jag hatar det! Hade det varit en person så hade jag skjutit den, sen spottat på den. ÅHHH fattar ni hur mycket jag hatar matte???? Och pallar inte med ett till F i matte. Äckel matte, döööö! 




16 april

Måndag idag, som dom flesta nog visste. Skolan har varit ok. En lektion på morgonen, sen lunch, gick runt i stan med Louise och Caroline, sen en lektion engelska sen hem. Handlade en sån grejs till hår som caroline hjälpte mig med 



dagens outfit



nu blir det skolan...


musik

Att sakna dig är som att andas. Det är inget jag tänker på, det kommer naturligt. 



mina kärlekar ♥





klippt mig!

Har varit och klippt mig nu. Är inte alls nöjd, hatar att ha såhär kort hår. 

Före:


Efter:

fredagen den trettonde

Idag har varit en bra dag! Börjar faktiskt känna som att dom bra dagarna överväger dom dåliga. Jag är glad mer än vad jag är ledsen och sur. Och det känns underbart. Visst så saknar jag fortfarande vissa personer i mitt liv, men man ska ju va glad över det man har :D 
Iallafall, va i skolan typ max två timmar idag. Vi såg en film, rätt bra faktiskt. Efter det stack jag och carro till Mc och käka glass (ja, vi äter "rätt så mycket"). Sen bussen hem, gick direkt hem och la mig i trädgården i bara bikini och sola. Skit skönt väder, minst 20 grader och vindstilla! Har nyss ätit grillat kött och potatisgratäng, gött :D


Fint med skuggan (a)


12 april

Va länge sen jag skratta så mycket som jag gjorde idag i skolan. Det börjar med att carro trillar när vi är påväg till matan, sen när vi ska gå tillbaka till skolan så springer hon efter dörren så den inte ska hinna stängas men det gör den och hon trillar. Och några killar som står typ brevid stirrar ut henne och börjar skratta. Sen när vi hade lektion och skulle gå snabbt ner och handla godis så står hon och "kramas" med en random gubbe på stan.
Dock måste man nog varit med irl för att förstå hur kul det va! 


Kul att vi har likadana jeans nu också ;)

dagens+gårdagens

Dagens facelook (skippade dock mammas glasögon haha)

Gårdagens outfit

11 april

Skolan idag har varit rätt chill. Första lektionen skrev vi ett arbete om hur det är att vara syster till ett cancersjukt barn. Riktigt hemskt att läsa om det faktiskt.. Sen stack vi och åt på Macedonkan och sen skulle vi till um på studiebesök sen slutade vi. Efter skolan stack jag hem till farmor och käka pannkakor, mums :D sen familia och handla ett par byxor. Nu ska jag skriva min uppsats till nationella i svenska. 


Dessa byxorna köpte jag. Och jag vet om att "alla" andra har såna men tycker ändå dom är riktigt snygga! :)

to bad it's already to late :*


1-3 år gamla bilder


9 april

Min dag: vaknade, dushade, gick hem till Nicole och snackade några timmar, stack till farmor och käkade och sen övningkörde. Nu kollar jag film, Gullivers resor. Ska snart sova faktiskt, skola imorgon ju......
Puss


Min nya bikini, älskar den. Speciellt när man är lite brun sen i sommar hihi

7 april

Har påskpyntat här hemma. Vad tycks om min kylling som jag gjorde förra påsken?;) 



puss


bilder säger mer än tusen ord


övningskörning!



Glömde berätta att jag övningskörde för första gången idag! Är fett stolt att jag faktiskt lyckades starta bilen på första försöket. Så jävla kul det är. As taggad nu, bara ett år, en månad och fyra dagar kvar tills jag får ta körkort :D
Pappas kommentar när vi kom hem och mamma fråga hur det gick: "dom som hoppar fallskärm, dyker med hajar, leker med krokodiler osv är inte alls modiga jämfört med mig som vågar sätta mig i bilen när Elli kör"

Glad påsk!

Har inte pallat blogga på några dagar. Har väl egentligen inte så mycket att blogga om iheller. Känns som att jag shoppat väldigt mycket :O haha, har handlat solglasögon, två tröjor, skor, underkläder, rakhyvel osv (kommer inte ihåg mer).
Just nu ligger jag i sängen med nyrakade ben, älskar den känslan ♥


Tack mamma och pappa för påskägget igår! Ni är världsbäst

RÖGLE BK <3

Så jävla bra Rögle! Elitserien nudå, wohoo



Jb <3

Idag har jag inte gjort något speciellt, bara chillat med min baby Justin Bieber. Vi tog lite bilder tillsammans :*



2 april

Tänker på hur alla säger att 7-9an är dom jobbigaste åren i ens liv. 
Jag tyckte inte varken 7an eller 8an va så jobbig. Det jobbiga börja i slutet av nian, farfar gick bort och alla nationella prov. Trodde det skulle bli bättre när jag börja i gymnasiet men det blev det inte. Massa skit hände och trodde inte det kunde bli värre. Va knappt i skolan, va på idrotten typ tre gånger på hela den terminen. Sen börja jag och min pojkvän bråka allt mer pga att jag jämt var sur på honom och va en allmänt dålig flickvän och det slutade med att vi gjorde slut. Då rasa allt ner igen, grät mig till sömns flera veckor efter och hade enorma skuldkänslor för allt jag gjort mot honom. 
Men nu har mitt liv börjats bygga upp igen. Skolan går bra, jag har underbara kompisar och underbar famlij som stöttar mig. Har egentligen ingenting att klaga på med mitt liv. Mer än att jag faktiskt saknar någon att gosa med och choka choka bom bom if u know what i mean. haha nej skoja :)



WOHO SNART SOMMAR! :D

2 april

Ja, för du fattar inte själv hur fantasktiskt bra du är. Du är söt, snäll, omtänksam, snygg, du har allt. Den killen som krossat ditt hjärta är en idiot, som bara fått se dig när du mått som sämst. Du har trilljontals killar som vill ha dig. Inse hur bra du är!


Made my day! Kan inget mer än att älska mina kompisar som stöttar en genom allt! 
Nu ska jag se om jag kan få tillbaka mitt rum som min syster och hennes kompisar sovit i inatt. Eller kanske gå en runda i den underbara snön? -.-



Dagens outfit


april, april...

ASSO JAG FÅR SERIÖST MEGA ADHD PÅ ALLA SOM SKRIVER PÅ FACEBOOK ATT DOM ÄR GRAVIDA ELLER ATT DOM SKA GIFTA DOM OSV. INTE ENS ETT ROLIGT APRILSKÄMT BARA EXTREMT LÖJLIGT!!!!!

Ville bara säga det, blir så irriterad på sånt.. 
Idag har jag inte gjort ett skit, känns att det är söndag. Har inte ens duschat, inte såå fräsht. Gick en runda till farfar iallafall, känns skönt att gå dit ibland ♥
Men nu ska jag ta och städa på mitt rum. 
Ha'de! 



RSS 2.0