Lovie 💕

Drog till HöganĂ€s direkt efter jobb och kĂ€ka pĂ„ pannkaksladan med Carro. Va mĂ€tt i flera timmar efter. Vi körde till kullaberg och gick/klĂ€ttrade efterĂ„t haha. 










HĂ€rlig dag

Man kan inte mer Ă€n Ă€lska dessa varma dagar nĂ€r man Ă€r ledig!! Åkte först och lĂ€mna farmors proteser i stan, hennes Ă€lskling! Sen blev de stranden ett par timmar. Och nu ikvĂ€ll har vi suttit pĂ„ mormors balkong och mysigt och Ă€tit gott. 
KĂ€nner att jag laddat upp mig lite för att orka jobba imorgon. 








Vila i frid



Det Ă€r exakt sĂ„hĂ€r jag kommer komma ihĂ„g dig, med ett stĂ€ndigt leende pĂ„ lĂ€pparna. Jag kommer komma ihĂ„g alla fina minnen med dig. Hur vĂ€lkommen man ALLTID var, oavsett om du hade gĂ€ster sĂ„ dukade du alltid fram fika nĂ€r vi kom. Hur du verkligen sĂ„g fram emot nĂ€r alla barn och barnbarn skulle samlas hos dig och Ă€ta vĂ€rldens godaste middag som du alltid gjorde. Man kĂ€nde verkligen hur mycket vi betydde för dig. 
Det kommer kĂ€nnas sjukt konstigt att inte kunna komma och Ă€ta middag en gĂ„ng i vecka och inte komma in om efter jobb/skola ett par gĂ„nger i veckan. 

Fyfan vad du Ă€r saknad, det finns ingen sĂ„ bra farmor som dig och jag kommer tĂ€nka pĂ„ dig varje dag! Min Ă€lskade farmor â™Ą
Vila i frid och hÀlsa farfar




Stranden

Blev en liten tur till stranden idag igen, underbart vĂ€der!! 





Beach

Va pĂ„ stranden idag igen. Riktigt skönt faktiskt, dock inte lika skönt i vattnet.. 





Fredags

I fredags firade vi farmor och Ă„t god mat sen efter det stack jag till BĂ„stad för att kolla lite pĂ„ tennisveckan. 








Soool ☀

De blev jobb till halv tre idag sen körde vi direkt till stranden. Fyfan vad det varit/ Ă€r varmt, helt sjukt! 





Lunch innan jobb





Älska mat 😍😍






<3

Skojar ni att det varit skönt att va ledig denna helgen. Har njötit till Max av detta underbara vĂ€der. Va i Danmark i fredags med familjen, sen har jag varit med Ă€lskling. Idag blev det Ă€ven ett dopp i havet. 
Har varit tillsammans med mitt hjĂ€rta ett Ă„r idag. VĂ€rldens lyckligaste tjej pĂ„ denna planet! 










RSS 2.0